Bez obzira da li tražite jednodnevni najam apartmana u Zagrebu ili pak smještaj za više dana, Sobe i apartmani Altis pravi su izbor za Vaš posjet Zagrebu!

Jednodnevni najam apartmana ZagrebNudimo Vam lijepo uređene i vrhunski opremljene sobe i apartmane.

Naše smještajne jedinice su klimatizirane i opremljene anatomskim madracima, LCD TV-om te  besplatnim bežičnim internetom.

Sve sobe i apartmani također sadrže i lijepu kupaonicu, a u sklopu svih apartmana je i kuhinja sa hladnjakom i štednjakom.

Imate osiguran i besplatan parking ispred samog objekta, tako da se ne trebate brinuti za Vašeg limenog ljubimca.

Jednodnevni najam apartmana Zagreb

Sobe i apartmani Altis smješteni su na Laništu, svega oko 300 metara od Arena shopping centra – najvećeg i najmodernijeg trgovačkog centra u Zagrebu te oko 700 metara od najveće i najljepše sportske dvorane u Hrvatskoj.

Jednodnevni najam apartmana ZagrebU neposrednoj blizini našeg smještaja su mnoge zabavne i sportske zanimljivosti, poput najmodernijih kino dvorana, jedinog IMAX kina u Zagrebu, raznih kafića i restorana različitih svjetskih kuhinja, jezera Jarun i Bundek, Savskog nasipa, shopping centra Avenue Mall, Velesajma, unutarnjih i vanjskih bazena Utrine i Mladost, jedinih golf terena u Zagrebu i mnogih drugih.

U svakom slučaju, nudi se puno više sadržaja negoli ga stignete iskoristiti u jednom danu, tako da smo sigurni da se vidimo ponovo.

Kako se nalazimo na jugozapadnom ulazu u Grad, izuzetno smo praktični posebno gostima koji dolaze iz smjera Istre, Dalmacije i Gorske Hrvatske. Također, prometno smo dobro povezani sa svim dijelovima Zagreba automobilom i javnim prijevozom.

Naše niti vodilje su pružiti kvalitetu i čistoću, po povoljnim cijenama.  Ako je to ono što Vas zanima, slobodno nas nazovite na naše brojeve telefona!

Jednodnevni najam apartmana Zagreb