Pitate se koji je najbolji smještaj,odnosno hotel u Zagrebu? Ne želimo sami sebe hvaliti ali možemo garantirati kako smo u samom vrhu.

Sobe i apartmani Altis imaju dugu tradiciju u turizmu smo kroz godine rada uvidjeli što je  najbitnije gostima te nastojali maksimalno unaprijediti uslugu.

Nalazimo se u Novom Zagrebu, svega 400 metara od najvećeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra. Ovakva lokacija omogućiti će Vam korištenje najboljih komercijalnih i zabavnih sadržaja koje ovaj šoping centar nudi.

Što se tiče  ostalih sadržaja koji se nalaze u našoj blizini treba izdvojiti Arenu Zagreb te park Jarun i Bundek. Navedeni parkovi imaju prekrasne šetnice te su uz centar grada središta dnevnog i noćnog života Zagreba.

Osim navedenih sadržaja napominjemo kako smo udaljeni svega 10-ak minuta od Trga bana Jelačića gdje su najpoznatiji restorani i slastičarnice u Zagrebu.

Koji je najbolj smještaj (hotel, prenoćište, pansion) u ZagrebuZašto nadalje smatramo da nudimo najbolji smještaj u Zagrebu?

Zbog cijena.

Naime, trudimo se našim gostima ponuditi što prihvatljivije cijene.

U ponudi imamo:

  • jednokrevetnu sobu već od 180 kuna,
  • dvokrevetne sobe već od 250 kuna,
  • studio apartmane od 310 kuna,
  • penthouse apartman  od 400 kuna.

Sobe i studio apartmani  su klimatizirani što može puno značiti tijekom ljetnih mjeseci jer je poznato kako Zagrebačka ljeta znaju biti nesnošljiva.

Što se tiče parkinga, svaka soba i studio apartman imaju osiguran parking. Također, svaka soba ima osiguran besplatan bežični internet.

Jedna od naših najvažnijih komponenti je čistoća te upravo njoj posvećujemo veliku pažnju.

Nadamo se da smo Vas uvjerili da smo upravo mi najbolji smještaj(hotel, prenoćište, pansion) u Zagrebu te da ćete nam ukazati povjerenje.

studio apartman zagreb

Nekoliko savjeta o prijevozu u Zagrebu

Poznato je kako je Zagreb grad koji je dosta napučen pa su tako česte gužve u vrijeme odlaska na posao i dolaska sa posla. Savjetujemo ukoliko možete da izbjegavate vožnju automobilom u ta doba dana.

Što se tiče ostalih prijevoza osim automobila koje možete koristiti tijekom Vašeg boravka u Zagrebu, to su taxi službe i javni gradski prijevoz.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!