Pitate se koji je najbolji smještaj, odnosno hotel u Zagrebu? Ne želimo sami sebe hvaliti, ali možemo garantirati kako smo u samom vrhu po odnosu kvalitete i cijene.

najbolji smještaj (hotel, prenoćište, pansion) u ZagrebuSobe i apartmani Altis imaju dugu tradiciju u turizmu smo kroz godine rada uvidjeli što je  najbitnije gostima te nastojali maksimalno unaprijediti uslugu.

Nalazimo se svega 400 metara od najvećeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra. Ovakva lokacija omogućiti će Vam korištenje najboljih komercijalnih i zabavnih sadržaja koje ovaj šoping centar nudi. Istovremeno, nećete biti u stalnim gradskim gužvama.

Što se tiče  ostalih sadržaja koji se nalaze u našoj blizini treba izdvojiti Arenu Zagreb te park Jarun i Bundek. Navedeni parkovi imaju prekrasne šetnice te su uz centar grada središta dnevnog i noćnog života Zagreba.

Osim navedenih sadržaja napominjemo kako smo udaljeni svega 10-ak minuta od Trga bana Jelačića gdje su najpoznatiji restorani i slastičarnice u Zagrebu.

najbolji smještaj (hotel, prenoćište, pansion) u Zagrebu

Zašto smatramo da nudimo najbolji smještaj u Zagrebu?

Zbog kvalitete i cijene.

Naime, trudimo se našim gostima uz kvalitetu, ponuditi što prihvatljivije cijene.

U ponudi imamo:

  • jednokrevetnu sobu po cijeni od  49 eura
  • dvokrevetne sobe po cijeni od 52 eura
  • studio apartmane od 58 eura

najbolji smještaj (hotel, prenoćište, pansion) u Zagrebu

Sobe i studio apartmani  su klimatizirani što može puno značiti tijekom ljetnih mjeseci jer je poznato kako Zagrebačka ljeta znaju biti nesnošljiva.

Što se tiče parkinga, svaka soba i studio apartman imaju osiguran parking. Također, svaka soba ima osiguran besplatan bežični internet.

Jedna od naših najvažnijih komponenti je čistoća te upravo njoj posvećujemo veliku pažnju.

Nadamo se da smo Vas uvjerili da smo upravo mi najbolji smještaj(hotel, prenoćište, pansion) u Zagrebu te da ćete nam ukazati povjerenje.

najbolji smještaj (hotel, prenoćište, pansion) u Zagrebunajbolji smještaj (hotel, prenoćište, pansion) u Zagrebu

Nekoliko savjeta o prijevozu u Zagrebu

Poznato je kako je Zagreb grad koji je dosta napučen pa su tako česte gužve u vrijeme odlaska na posao i dolaska sa posla. Savjetujemo ukoliko možete da izbjegavate vožnju automobilom u ta doba dana.  Karta za javni prijevoz je 1 eura za pola sata, što Vam je često dovoljno za jedan smjer.

Što se tiče ostalih prijevoza osim automobila koje možete koristiti tijekom Vašeg boravka u Zagrebu, to su taxi službe i javni gradski prijevoz.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!