Sobe i apartmani Altis u Zagrebu su dokaz da možete naći lijepo uređene i kvalitetno opremljene apartmane u Zagrebu, ali uz povoljnu cijenu. Kod nas možete naći sve što bi Vam moglo zatrebati prilikom Vašeg smještaja u Zagrebu. Sobe i apartmani su lijepo uređeni, iznimno čisti i odlično opremljeni.

Najjeftiniji apartmani u ZagrebuNaspavajte se na našim anatomskim madracima, odmorite uz LCD TV ili pretražujući na besplatnom bežičnom internetu, napravite kavicu ili obrok u vlastitoj kuhinji u sklopu apartmana i općenito slobodno uživajte u Sobama i apartmanima Altis.

U sklopu soba i apartmana imate na raspologanju i vlastitu kupaonicu u sklopu smještajne jedinice.

Za automobil se također ne trebate brinuti obzirom da je parkirališno mjesto odmah ispred samog objekta.

Najjeftiniji apartmani u Zagrebu

Kako bi Vaš boravak u Novom Zagrebu bio što zanimljivi i sadržajniji, na raspolaganju imate najveći shopping centar u Zagrebu – Arenu u kojem možete pronaći uistinu različite poznate modne marke, knjižare, brojne restorane i kafiće, razne zabavne sadržaje poput brojnih kino dvorana s posljednjim filmskim hitovima, jedine IMAX dvorane u Zagrebu, najveće kuglane u Gradu, bilijara i mnoge druge zanimljivosti.

Najjeftiniji apartmani u ZagrebuAko je pak sport sfera Vašeg interesa, opet ste na pravom mjestu, obzirom da je u neposrednoj blizini najveća sportska dvorana u Hrvatskoj – Arena Zagreb, najpoznatiji bazeni Mladost i Utrine, brojni sportski tereni i dvorane za različite sportove, jedini golf tereni u Zagrebu, badminton tereni na obližnjem Velesajmu itd. Tu se ubrajaju i pozata zagrebačka jezera Jarun i Bundek, na kojima možete prakticirati omiljeni sport ili se zabaviti u nekom od brojnih kafića i restorana.

Lanište je prometno dobro povezano sa svim dijelovima Zagreba tako da ćete lako doći gdje god da trebate. A ako ipak odlučite da je Novi Zagreb mjesto gdje ćete se kretati za vrijeme Vašeg boravka, možete tada zaboraviti na prometne gužve i jednostavno uživati u svim sadržajima koji Vam ovaj dio Zagreba nudi.

U svakom slučaju, Sobe i apartmani Altis su idealno odredište za sve Vaše zagrebačke ciljeve!

Najjeftiniji apartmani u Zagrebu