Altis  zahvaljujući svojoj središnjoj lokaciji nudi jednostavan pristup najvažnijim znamenitostima u Zagrebu.

Sve što grad nudi Vama je na dohvat ruke. Kina, butici, shoping centri, muzeji, galerije, kazališta i ostale znamenitosti grada. Altis je smješten u blizini svih važnih i poznatih turističkih atrakcija.

Osim navedenih znamenitosti, dostupni će Vam biti i najpoznatiji zagrebački kafići, slastičarnice i restorani.

Naš savjet za povoljne sobe u Zagrebu!	Ugodno okruženje i legendarna gostoljubivost ljudi iz ovog mjesta, učinit će Vaš boravak u Zagrebu nezaboravan.

Sve sobe i apartmani Altis nude obilje prostora, suvremenu opremu, eleganciju i udobnost te čistoću i urednost.

Moderan stil  soba i apartmana,  opremljen  TV-om s kabelskim programima, klima-uređajem, bežičnim internetom,  toaletnim potrepštinama zadovoljit će i najzahtjevnijeg gosta

Udobna terasa  savršeno je mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi dok čitate novine ili za popodnevni kavu i  čaj  uz  večernji ambijent  nakon aktivnog  dana.

Cijene su iznimno prihvatljive pa ćemo Vam moći ponuditi jednokrevetne sobe već od 47 eura(jedna osoba) i dvokrevetne sobe za 50 eura(razdvojeni kreveti ili bračni krevet).

Osim cijenom, možemo se pohvaliti i iznimno dobro opremljenim smještajnim jedinicama pa tako svaka ima klima uređaj, bežični internet, kvalitetne madrace, veliki parking te zaseban WC i kupaonu.

povoljne sobe u Zagrebu

Čistoća nam je jedna od glavnih komponenti kojima pridajemo veliku pažnju pa se naše sve sobe u Zagrebu odlikuju iznimnom čistoćom.

Za detalje, naše ljubazno osoblje će sa zadovoljstvom odgovoriti na svaki Vaš upit.