U potrazi ste za privatnim smještajem u Zagrebu – sobama i apartmanima? Došli ste na pravo mjesto! Sobe i apartmani Altis nude izvrstan privatni smještaj u vrhunski opremljenim i iznimno čistim sobama i apartmanima, sve to – za jako jeftinu cijenu.

Uvjereni smo da naš privatni smještaj ispunjava sve kriterije koje tražite pri odabiru smještaja.

Dokaz naše kvalitete je činjenica da naši gosti kontinuirano vraćaju što nam je iznimno zadovoljstvo.

Tažite privatni smještaj u Zagrebu? Imamo jeftine sobe i apartmane!Većina naših gostiju dolaze iz Istre, Dalmacije i Primorja zbog pozicije na kojoj se nalazimo. Kako smo smješteni na jugozapadnom dijelu grada, iznimno smo praktični gostima sa Jadrana jer nema prolaska kroz česte gradske gužve a i navedeni dio grada je najbolje poznat navedenim gostima.

Nalazimo se svega 400 metara od Arena Centra, što omogućava gostima laku dostupnost sadržaja koju navedeni šoping centar nudi.

Parking je ispred kuće, tako da se za vaše vozilo ne trebate brinuti.

Tažite privatni smještaj u Zagrebu? Imamo jeftine sobe i apartmane!

Sobe i apartmani su kompletno opremljeni s LCD TV-om, besplatnim bežičnim internetom, anatomskim madracima, klima uređajem, lijepim kupaonicama u svim sobama i studio apartmanima.

Tažite privatni smještaj u Zagrebu? Imamo jeftine sobe i apartmane!Iznimnu pozornost posvećujemo čistoći pa se tako sve naše sobe i studio apartmani besprjekorno čiste nakon svakog gosta.

U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko različitih zabavnih i sportskih objekata. Neki su njih svega su 5 minuta laganog hoda udaljeni.

Jedan od njih je najveći shopping centar u Zagrebu – Arena Centar. U blizini se nalaze i Arena Centar, golf tereni te športsko rekreacijski centar Mladost.

Zanima li Vas razgled centra grada te njegove znamenitosti ili pak želite uživati u Zagrebačkoj gastronomiji u nekom od poznatih zagrebačkih restorana, trebati će Vam svega 15 minuta vožnje automobilom do svih značajnijih znamenitosti ili poznatijih restorana i kafića.

Ukoliko ćete se željeti prošetati, svega 10 minuta vožnje automobilom, nalaze se jezero Jarun i Bundek. Navedena jezera predstavljaju centar dnevnog i noćnog života Zagreba.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite!

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!