Jeftin smještaj u Zagrebu, jedna je od naših glavnih odlika. Ako ste u potrazi za povoljnim cijenama, ne znači da morate pomiriti a starim namještajem i neurednom kupaonicom.

Sobe i apartmani Altis, po jeftinoj cijeni, nude lijepe i udobne, potpuno opremljene, sobe i apartmane.

Tražite jeftin smještaj u Zagrebu? Odabetite najjetiniji!Osim jeftine cijene i moderno uređenog smještaja, možemo se pohvaliti iznimnom kvalitetom smještaja pri čemu su naše smještajne jednice potpuno opremljene a odlikuju se i besprjekornom čistoćom.

Bez obzira na to je li razlog Vašeg posjeta Zagrebu  obilazak grada, šoping ili ste poslovno u Zagrebu, ono što je trebate dobar san!

Tako su sve naše sobe opremljene ortopedskim madracima koji će omogućiti kvalitetan san i ugodan boravak tijekom dana.

Tražite jeftin smještaj u Zagrebu? Odabetite najjetiniji!

Što se tiče opremljenosti, osigurali smo sve potrebno. Tako svaka naša soba ili studio apartman imaju bežični internet, LCD-TV, WC i kupaonu.

Besplatno parkiralište je dostupno ispred objekta, tako da se ne trebate brinuti o parkingu.

Tražite jeftin smještaj u Zagrebu? Odabetite najjetiniji!Smješteni smo u dijelu grada – Laništu, a u blizini možete pronaći brojne zabavne i sportske sadržaje.

Kako se na 5 minuta hoda od soba i apartmana Altis nalazi najveći trgovački centar Arena, sadržaji koji se nude su zaista raznovrsni – moderne kino dvorane, IMAX kino, u velikoj dobro opremljena kuglana, bilijar, drugih zabavni sadržaji, brojni kafići i restorani, moderne trgovine i butici, razni barovi i restorani koji mogu zadovoljiti svačije nepce.

Ukoliko planirate raditi izlete oko Zagreba, dostupnost svih značajnijih prometnica koje nas okružuju omogućiti će Vam jednostavan i brz dolazak do željenih destinacija.

Sobe i apartmani Altis nude uistinu svestran i ugodan boravak za dobru cijenu. Vidimo se tamo!

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!