U potrazi ste za smještajem u Zagrebu za Novu Godinu? Predstavljamo Vam najpovoljniji i najpoznatiji privatni smještaj u Zagrebu-Sobe i apartmane Altis.

Tražite smještaj (hoteli, sobe i apartmani) u Zagrebu za Novu Godinu? Odaberite najbolji!Locirani smo u Laništu, dijelu Novog Zagreba koji danas ima sve potrebne sadržaje za dulji ili kraći boravak.

Ono što karakterizira ovu lokaciju je blizina najvećeg šoping centra Arena Centra. Istovremeno, i ostali šoping centri su na maksimalno 15 minuta udaljenosti od nas.

Avenue Mall je udaljen svega 2 kilometra i ukoliko nema gužve, do istoga ćete stići za 10 minuta automobilom.

Arena Centar je lociran na svega 400 metara od nas tako da će gosti mogu pješice do navedenog šoping centra.

Poznato je kako je Jarun središte noćnog života kako u ljetnim mjesecima tako i za Novu Godinu, naglašavamo kako smo svega deset minuta udaljeni od jezera Jarun. Na navedenom Jezeru pronaći ćete najpoznatije Zagrebačke kafiće i restorane.

Centar grada na kojem se najčešće i održavaju manifestacije za Novu Godinu udaljen je 15 minuta vožnje automobilom. Iz tog razloga smatramo kako smo idealan smještaj za Novu Godinu u Zagrebu.

smještaj (hoteli, sobe i apartmani) u Zagrebu za Novu Godinu

Što se tiče opremljenosti, sve naše sobe i studio apartmani su iznimno opremljeni pa tako svi imaju besplatan WI-FI, anatomske madrace, zasebnu kupaonu i WC te osiguran parking.

Kako većina ljudi dolazi u Zagreb za Novu Godinu i odsjeda više dana, studio apartmani su idealan smještaj za Novu Godinu. Studio apartmani raspolažu kuhinjom i pripadajućim posuđem te su idealni za boravak za viiše od 3 dana.

Naše cijene su iznimno prihvatljive pa tako u ponudi imamo dvokrevetne sobe već od 250 kuna a studio apartmane već od 310 kuna.

Čistoća nam je jedna od najvažnijih odlika tako da možemo garantirati da ćete biti izuzetno zadovoljni našom uslugom!