Odaberite naš privatni smještaj- sobe i apartmane kod Arene Zagreb i garantiramo Vam zadovoljstvo. Smješteni smo svega 700 metara od rukometne Arene Zagreb te ukoliko dolazite na koncert ili sajam možete ostaviti automobil na našem parkingu te se prošetati do Arene Zagreb.

Na taj ćete način izbjeći brojne gužve i potrage za parkingom koje su česte tijekom održavanja velikih priredbi.

Smještaj (apartmani i sobe) kod Arene Zagreb

Naša ulica je izrazito mirna pa ćete tako moći uživati u miru uz istovremenu blizinu centru grada.

Centar grada je udaljen svega 10 – ak minuta vožnje automobilom. Oko centra grada nalaze se najpoznatiji zagrebački kafići, slastičarnice i restorani.

Ukoliko planirate ići na izlete oko Zagreba, izrazito smo dobro povezani sa svim važnijim prometnicama.

U našoj ponudi imamo sobe i studio apartmane pa u zavisnosti od Vaših potreba možete odbrati smještaj za Vaše noćenje u Zagrebu.

Sobe i studio apartmani moderno su uređeni i sadrže klima uređaj, bežični internet, LCD TV, parking i anatomske madrace.

Cijene koje nudimo su iznimno prihvatljive za Hrvatskog gosta pa u ponudi imamo dvokrevetne sobe po cijeni 52 eura te studio apartmane već od 58 eura.

Smještaj (apartmani i sobe) kod Arene ZagrebSmještaj (apartmani i sobe) kod Arene ZagrebSmještaj (apartmani i sobe) kod Arene Zagreb

Par savjeta za Vaš boravak u Zagrebu

Ono što je čest problem našim gostima koji dolaze u Zagreb, odnosi se na prijevoz. Obzirom da su u Zagrebu daleko veće gužve nego u ostatku Hrvatske donosimo nekoliko savjeta za koje mislimo da će Vam dobro doći.

Ukoliko možete, tempirajte Vaš odlazak u grad izvan perioda od 07.00 h do 09.00 h te između 16.00 i 18.00.

Možete koristiti i druge prijevoze osim automobila. Tako je taxi služba danas povoljna a i javni gradski prijevoz je dobro povezan sa svim ostalim dijelovima grada.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!