U ponudi imamo najpovoljnije studio apartmane u Zagrebu pri čemu možete studio apartman iznajmiti po 49 eura. Locirani smo na Laništu, dijelu grada koji danas nudi sve potrebno za duži ili  kraći boravak.

Zanimaju Vas apartmani u Zagrebu? Iznajmljivanje privatnog smještaja jeftinije od hotelskog!U blizini naših soba i apartmana nalazi se najveći šoping centar u Zagrebu, Arena Centar u kojem ćete naći sve potrebno za šoping i zabavu.

Ni drugi šoping centri u Zagrebu, poput Avenue Malla i City Center One nisu daleko od našeg objekta.

Gotovo do svakog ćete doći u roku od 15 minuta.

Centar grada udaljen je 10 – 15 minuta vožnje automobilom. Centar grada bogat je različitim znamenitostima kao što su Botanički vrt i Gornji Grad kao i restoranima, kafićima i slastičarnicama.

Naše smještajne jedinice možemo podijeliti na sobe i studio apartmane pri čemu su svi dobro opremljeni i moderno uređeni.

Svaki studio apartman ima WC, kupaonu, bežični internet, LCD TV, parking i ortopedske madrace.

Uz sve navedeno, tijekom ljepšeg vremena naši gosti mogu koristiti i ljetnu terasu.

Cijene su iznimno povoljne pa tako u ponudi imamo dvokrevetne sobe po cijeni od 50 eura, a studio apartmane već od 56 eura.

Zanimaju Vas apartmani u Zagrebu? Iznajmljivanje privatnog smještaja jeftinije od hotelskog!

Par savjeta o prijevozu u Zagrebu

Poznato je kako su u Zagrebu česte gužve te Vas želimo upozoriti kako je bolje izbjegavati odlaske automobilom u grad u vrijeme odlaska i dolaska sa posla. To je period između 7.00 i 9.00 te između 16.00 i 18.00 h.

Savjetujemo da parking potražite u nekim od povoljnijih garaža gdje je cijena oko 1 euro po satu. U garaži niste vremenski ograničeni što je slučaj sa vanjskim parkingom. Tako je 1. zona ograničena na 1 sat parkiranja a druga na 2 sata. Kako smo naveli, iz tog razloga savjetujemo parking u garaži.

Ukoliko ste se odlučili za drugu vrstu prijevoza osim automobila, donosimo Vam članke o javnom prijevozu i taxi službama u Zagrebu.

apartmani u Zagrebu