Jeftino iznajmljivanje soba u Zagrebu – možemo praktički poistovjetiti sa Sobama i apartmanima Altis! Tek da još dodamo: udobnost, dobro opremljene sobe i iznimna čistoća!

Pogledajte i sami da za jeftinu cijenu, možete dobiti jako lijepo uređene i dobro opremljene sobe i studio apartmane.

Jeftino iznajmljivanje soba u Zagrebuu Zagrebu! Pogledajte!Opremljenost nam je na zavidnoj razini pa tako svaka soba ima LCD TV, besplatni bežični internet, besplatan parking ispred objekta, klima uređaj i lijepe kupaonice. Imamo i sobu sa kuhinjom koja sadži štednjak, hladnjak i posuđe za jelo.

Locirani smo na Laništu, dijelu grada Zagreba koji danas ima sve potrebne sadržaje za dulji ili kraći boravak. Bez obzira na razlog Vašeg posjeta Zagrebu, u blizini ćete pronaći nešto za sebe.

Kako su  Sobe i apartmani Altis gotovo na Jadranskoj aveniji kojom se dolazi iz pravca Jadrana, omiljeno su mjesto za Dalmatince, Istrijane i Gorane.

Istovremeno, naša lokacija je jako blizu centra koji je udaljen svega 10 do 15 minuta vožnje autom.

Jeftino iznajmljivanje soba u ZagrebuTako niste uključeni u Zagrebačku vrevu, imate osiguran parking prostor, a istovremno u blizini je centar grada i svi potrebni sadržaji.

Jedan od najdražih destinacija našim gostima je najveći trgovački centar u Zagrebu – Arena Centar i sportska dvorana Arena Zagreb.

U radijusu od svega 2 kilometra nalaze se i slijedeći sadržaji –  golf tereni Golf & Country Cluba Zagreb, Jezero Jarun i Bundek te glasoviti hrvatski sajam Velesajam.

Jeftino iznajmljivanje soba u Zagrebu

Zanima li Vas razgled centra grada te njegove znamenitosti ili pak želite uživati u Zagrebačkoj gastronomiji u nekom od poznatih zagrebačkih restorana, trebati će Vam svega 15 minuta vožnje automobilom do svih značajnijih znamenitosti ili poznatijih restorana i kafića.

Bez obzira na razlog svog posjeta Zagrebu, sigurni smo da su Sobe i apartmani Altis izvrstan izbor za svakog gosta!

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!