Jeftini smještaj u Zagrebu upravo je ono što nudimo. Međutim, uz povoljnu cijenu, naš smještaj je i izuzetno ugodan, udoban i vrhunski opremljen. Naime, naše sobe i apartmani mogu se pohvaliti sa klima uređajem, LCD TV-om, besplatnim bežičnim internetom, anatomskim madracima za spavanje, kupaonicama u svim sobama i apartmanima te opremljenim kuhinjama.

Nalazimo se na dvije lokacije – Lanište i Trešnjevci(širi centar Zagreba).

Vodimo računa o kontinuiranoj čistoći svih naših smještajnih jedinica obzirom da nam je čistoća iznimno važna.

Smještaj u Zagrebu jeftinoParkirališno mjesto Vam je osigurano ispred samog objekta tako da se ne trebate brinuti kamo parkirati Vaš automobil.

Naš centralni objekt nalazi se u mladom i frekventnom dijelu Zagreba – Laništu te su prometno dobro povezane sa svim dijelovima Zagreba.

U neposrednoj blizini imate na raspolaganju uistinu mnogobrojne zabavne i sportske sadržaje.

Tako se na svega 5 minuta ugodne šetnje nalazi najveći trgovački centar u Zagrebu – Arena centar, u kojemu se možete zabaviti u modernim kino dvoranama, jedinom IMAX kinu u Zagrebu, jedinoj kuglani u Zagrebu, mnogobrojnim popularnim i modernim dućanima i buticima, te naravno popiti kavu u nekom od ugodnih kafića ili pak pojesti obrok u restoranima različitih svjetskih i Zagrebačkih kuhinja.

Smještaj u Zagrebu jeftinoTakođer se možete prošetati do efektne i poznate Arene Zagreb – najveće sportske dvorane u Zagrebu. Ako ste zainteresirani za sportske sadržaje, njih Vam definitivno neće manjkati! Jedini golf tereni u Zagrebu, unutarnji i vanjski bazeni, tereni za badminton, tenis, košarku, nogomet i razne druge sportove; što god želite – možete naći u blizini Soba i apartmana Altis.

U blizini se također nalazi i poznati zagrebački Velesajam, u kojemu se tijekom čitave godine održavaju zanimljivi i korisni sajmovi uistinu šarolike tematike, kao i popularna zagrebačka jezera Jarun i Bundek.

Za one koji žele centar Zagreba, u ponudi imamo sobe i apartmane za odličnu cijenu.

Ukoliko se odlučite za jeftin, a odličan smještaj u Zagrebu u Sobama i apartmanima Altis, sigurni smo da se vidimo ponovo!

Smještaj u Zagrebu jeftino