Povoljan smještaj u Zagrebu jedna je od naših premisa rada. Ostale su: odlično opremljene sobe i apartmani te čistoća svih smještajnih jedinica. To su glavni razlozi zbog kojih nam se naši gosti uvijek iznova vraćaju.

Smještaj u Zgarebu povoljnoUkoliko tražite povoljan smještaj, ne znači da se trebate pomiriti s malim sobičkom starog namještaja i neuredne kupaonice. U Sobama i apartmanima Altis, za povoljnu cijenu, možete dobiti lijepe i ugodne, vrhunski opremljene, sobe i apartmane.

Bez obzira da li je razlog Vašeg boravka u Zagrebu turizam ili posao, definitivno Vam za sve što Vas čeka treba dobar san!

Upravo na to smo mislili u Sobama i apartmanima Altis kada smo sve naše smještajne jedinice opremili anatomskim madracima za zdrava leđa i kvalitetan san.

Kako bi Vaš boravak kod nas bio što ugodniji, na raspolaganju imate klima uređaj, LCD TV i besplatan bežični Internet.

Besplatan parking je osiguran ispred samog objekta tako da se ne trebate brinuti ni s traženjem parkirališnog mjesta.

Kako se nalazimo u popularnom i frekventnom dijelu Zagreba – Laništu, u neposrednoj blizini možete pronaći brojne zabavne i sportske sadržaje.

Smještaj u Zgarebu povoljnoKako se na samo 5 minuta hoda od Soba i apartmana Altis nalazi najveći trgovački centar Arena, sadržaji koji Vam se pružaju su uistinu različiti – moderne kino dvorane, IMAX kino, velika odlično opremljena kuglana, bilijar, ostali zabavni sadržaji, brojni kafići i restorani, moderni i popularni šaroliki dućani i butici.

Ako ste obožavatelj sporta, na nekoliko minuta hoda nalazi se i najveća sportska dvorana Arena Zagreb, razni sportski tereni za tenis, nogomet, košarku, badminton itd.

U blizini je također Savski nasip, popularna zagrebačka šetnica na kojoj možete prakticirati i željeni sport, a također se možete uputiti i na neko od obližnjih poznatih zagrebačkih jezera – Jarun ili Bundek, koji imaju uistinu brojne poklonike, bilo da je riječ o ispijanju kava u nekom od mnogobrojnih kafića ili restorana, ili pak bavljenje omiljenim sportom ili večernji izlazak u neki od popularnih i posjećenih barova i klubova.

Sobe i apartmani Altis pružaju uistinu ugodan i svestran boravak za povoljnu cijenu. Vidimo se!

Smještaj u Zagrebu povoljno