Sobe i apartmani Altis nude akcijske cijene kratkoročnog najma stana u Zagrebu pa savjetujemo da ne propuštate jedinstvenu priliku.

Danas imamo cijenu dvokrevetnih soba već od 50 eura za dvije osobe. Navedena cijena uključuje boravišnu taksu i možemo slobodno reći kako se svrstava među najpovoljnije smještaje u kategoriji 3 zvjezdice.

Tražite kratkoročni najam stana Zagreb? Ne propustite AKCIJSKE cijene!Za goste kojima je potrebna kuhinja u ponudi imamo studio apartmane. Svi studio apartmani opremljeni su kuhinjom i pripadajuće posuđe.

Možemo se pohvaliti iznimno dobrom lokacijom jer smo u neposrednoj blizini Jadranske avenije te smo tako jako pogodni gostima s Jadrana. Istovremeno pružamo gostima oazu mira i tišine.

Centar grada je iznimno blizu pa ćete s lakoćom moći uživati u znamenitostima grada Zagreba ili u popularnim kafićima i slastičarnama.

U svim našim novouređenim sobama dostupan je besplatni wifi, a ispred našeg objekta nalazi se veliko parkiralište, besplatno za naše goste.

Ljubazno osoblje, osobni pristup svakom gostu te intimna i topla atmosfera učiniti će Vaš boravak u Zagrebu prekrasnim iskustvom.

Jedna od osnovnih karakteristika kratkoročnog najma stana u Zagrebu Soba i apartmana Altis je besprijekorna čistoća svih soba i studio apartmana.

Tražite kratkoročni najam stana Zagreb? Ne propustite AKCIJSKE cijene!

Par savjeta o prijevozu u Zagrebu

Ono što je dosta specifično za Zagreb, jesu česte gužve koje su najčešće u vrijeme odlaska i dolaska na posao. Iz tog razloga savjetujemo da izbjegavate ukoliko možete odlaske u grad u periodu između 7.00 i 9.00 te između 16.00 i 18.00.

Nadalje, ukoliko idete u sami centar, vanjski parking se tretira kao 1. zona te je njegova cijena 1,8 eura a možete biti samo sat vremena.

Savjetujemo da se iz tog razloga parkirate u neku od gradskih garaža gdje sat vremena iznosi 1 euro a istovremeno niste vremenski ograničeni.

kratkoročni najam apartmanaAko se odlučite koristiti druga prijevozna sredstva za vrijeme Vašeg boravka u Zagrebu, savjetujemo da pročitate članke o javnom prijevozu i taxi službama.