smještaj, prenoćište, hotel ili motel u okolici ZagrebaU potrazi ste za povoljnim prenoćištem, motelom ili hotelom u okolici Zagreba? Ne brinite se više, našli ste odličan smještaj na izvrsnoj lokaciji –  Sobe i apartmane Altis.

Naša lokacija?

Smješteni smo na zapadnom ulazu u Zagreb, u neposrednoj blizini Arena Centra.

Takva pozicija omogućava izbjegavanje čestih gradskih gužvi uz istovremeno uživanje u miru slijepe ulice u kojoj se nalazimo. Što se tiče sadržaja, Arena Centar će ponuditi sve što Vam treba – kina, kuglane, trgovine, butike, kafiće i restorane.

Na svega 100 metara od našeg objekta nalazi se moderno uređen restoran sa povoljnim cijenama obroka.

smještaj, prenoćište, hotel ili motel u okolici Zagreba

Centar grada, odnosno Trg  bana Jelačića udaljen je svega 10-15 minuta vožnje automobilom. U centru grada možete uživati u najpoznatijim restoranima, kafićima i slastičarnicama te ostalim znamenitostima Zagreba.

Tražite smještaj, prenoćište, hotel ili motel u okolici Zagreba? Nudimo najpovoljniji smještaj u Zagrebu!Što nudimo od soba i apartmana?

U ponudi imamo jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe, trokrevetnu sobu te studio apartmane.

Sve sobe, studio apartmani i apartmani sadrže klima uređaj, bežični internet, LCD TV, ugodne ortopedske madrace te svaka jedinica ima osiguran parking.

Jednokrevetna soba također ima radni stol koji je često bitan poslovnim gostima.

Dvokrevetne sobe imamo u ponudi sa bračnim krevetom i sa odvojenim krevetima. Studio apartmani nude sve navedeno te svaki dodatno ima mini kuhinju te pripadajuće posuđe.

Tražite smještaj, prenoćište, hotel ili motel u okolici Zagreba? Nudimo najpovoljniji smještaj u Zagrebu!

Cijene?

Znamo svi kako je danas cijena bilo koje usluge jako bitna pa tako i kod najma soba i apartmana. Zato smo nastojali maksimalno  omogućiti pristupačne cijene našim gostima. Tako možete pronaći jednokrevetnu sobu već od 49 eura, dvokrevetnu sobu za 52 eura te studio apartman za 58 eura. 

Detaljnije o cijenama možete pronaći pod linkom cijenik. Sve cijene koje su navedene uključuju boravišnu taksu.

smještaj, prenoćište, hotel ili motel u okolici Zagreba

I za kraj, zašto odabrati Sobe i apartmane Altis?

Jedan od osnovnih razloga je taj što smo mi mali obiteljski hotel kojem je osnovna nit vodilja rad sa ljubavlju te samim time nastojimo da se naši gosti što je više moguće osjećaju kao kod kuće.

Također, kako ne raspolažemo sa velikim brojem soba i apartmana imamo znatno bolji uvid u čistoću svake naše sobe ili studio apartmana. Tako se možemo pohvaliti iznimnom čistoćom svih naših soba i studio apartmana.

smještaj, prenoćište, hotel ili motel u okolici Zagreba