Zanimaju Vas jednokrevetne sobe Zagreb, na pravom ste mjestu. U ponudi imamo jednokrevetnu sobu po najpovoljnijoj cijeni u Zagrebu. Tako Vam možemo ponuditi jednokrevetnu sobu po akcijskoj cijeni za 220 kuna ukoliko se radi o više noćenja!

Navedena akcija se odnosi na najam jednokrevetne sobe dulji od jedne noći. Ukoliko boravite jednu noć, cijena iznosi 250 kuna.
Naša jednokrevetna soba potpuno je opremljena i sadrži sve što je potrebno za kraći ili dulji boravak. U sobi se nalazi zasebna kupaona i WC, bežični internet i ortopedski madraci.

Jednokrevetne sobe Zagreb? Imamo za Vas najpovoljniju Za svakog gosta imamo osiguran parking koji je u potpunosti siguran. Također, tijekom ljetnih mjeseci gosti mogu uživati u lijepoj modernoj terasi.

Nalazimo se na Laništu, dijelu grada koji je iznimno dobro povezan sa svim dijelovima grada.

Udaljeni smo od centra svega 15 minuta vožnje automobilom. Nadalje, udaljeni smo od jezera Jarun svega 10 minuta vožnje autom a od velesajma 5-10 minuta.

Nedaleko od nas nalaze se svi poznatiji šoping centri u Zagrebu poput Avenue Malla, City Centra i Arena centra.

jeftine jednokrevetne sobe zagreb

U našoj neposrednoj blizini (400 m)nalazi se Arena Centar gdje gosti mogu uživati u različitim sadržajima kao što su restorani, kafići, dućani, kina ili kuglana.

Što se tiče prehrane, u navedenom Arena Centru moći ćete kupiti gotova jela i sve druge namirnice koje su Vam potrebne.

jednokrevetna soba zagreb

Jednokrevetne sobe Zagreb? Imamo za Vas najpovoljniju - do 20 % popusta!!!

Malo o prijevozu u Zagrebu

Naš savjet je da izbjegavate gužve koje su česte za vrijeme odlaska i dolaska na posao. U tim periodima često se putuje po sat vremena za svega 4 kilometra.

Savjetujemo da za parking odaberete garaže koje su povoljnije (oko 5 kuna) i nemaju vremenskog ograničenja kao što je slučaj kod vanjskog parkinga.

Možete se slobodno osloniti i na alternativne prijevoze u Zagrebu, poput taxi službe i javnog gradskog prijevoza koji su danas dobro organizirani i pristupačnih cijena.

Za dodatna pitanja oko jednokrevetnih soba u Zagrebu koje nudimo slobodno nam se obratite putem kontakt obrazca ili telefonski.

Jednokrevetne sobe Zagreb