Ukoliko tražite jeftiniji smještaj u Zagrebu od onog u hotelima, privatni apartman u Zagrebu baš je za Vas!

Ako pak želite i najjeftiniji apartman u Zagrebu onda je najbolje što možete pronaći upravo Sobe i apartmani Altis! Idealan omjer cijene i kvalitete je premisa našeg rada.

Privatne sobe i apartmani u ZagrebuČistoća je jedna od naših temeljnih vrijednosti kod najma privatnih soba i apartmana u Zagrebu, tako da sve sobe neprekidno detaljno čiste.

Sobe i Apartmani Altis su opremljeni LCD TV-om, klima uređajem, besplatnim bežičnim pristupom internetu, besplatanim parkingom ispred kuće i anatomskim madracima.

Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu koja je lijepo uređena, a studio apartmane karakteriziraju i opremljena kuhinja (sa frižiderom i štednjakom). Također, studio apartmani u kuhinji imaju pripadajuće posuđe.

Privatne sobe i apartmani u Zagrebu

Locirani smo u Novom Zagrebu, Laništu, gdje možete uživati u najvećem trgovačkom centru u Zagrebu – Arena Centru, koji je samo oko 5 minuta hoda od Soba i apartmana Altis.

Drugi veći šoping centar, naziva Avenue Mall, udaljen je svega 5 do 10 minuta vožnje automobilom.

Privatne sobe i apartmani u ZagrebuI drugi važniji objekti su udaljeni svega 10 do 15 minuta vožnje automobilom – jezero Jarun i Bundek, golf tereni Zagreb,  Hipodrom i Velesajam.

Također, promenada Savskog nasipa nalazi se u samoj blizini našeg objekta, te brojni drugi zabavni i sportske objekti.

Zanima li Vas razgled centra grada te njegove znamenitosti ili pak želite uživati u Zagrebačkoj gastronomiji u nekom od poznatih zagrebačkih restorana, trebati će Vam svega 15 minuta vožnje automobilom do svih značajnijih znamenitosti ili poznatijih restorana i kafića.

Promet je dobro autobusnim i tramvajskim linijama povezan sa svim dijelovima grada, a opet dovoljno izoliran od velikih prometnih gužvi koje su česte u Zagrebu.

Što god trebate od željenih privatnih apartmana u Zagrebu, sigurni smo da ćete naći u Sobama i apartmanima Altis!

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!