Tražite smještaj u Zagrebu za mlade? Nudimo izrazito povoljan smještaj za mlade uz istovremenu visoku kvalitetu smještaja.

Poznato je kako danas gotovo svi a naročito mlađa populacija gleda na cijenu. Iz tog razloga omogućili smo akcijske cijene gdje ćete pronaći dvokrevetnu sobu po 250 kuna.

Smještaj u Zagrebu za mlade? Odaberite NAJPOVOLJNIJE!Ukoliko vas dolazi više u Zagreb u ponudi imamo studio apartman za 4 osobe po svega 400 kuna što znači da će vas noćenje po osobi koštati 100 kuna.

Locirani smo na Laništu, svega 300 metara od Arena Centra.

Navedeni šopng centar je najveći u Hrvatskoj pa će mladi u ovom šoping centru naći sve što im je potrebno za zabavu – kuglane, kina, kafiće, trgovine i restorane.

Udaljeni smo od jezera Jarun svega 10 minuta vožnje automobilom. Na Jarunu mladi mogu uživati šetnjama ili pak u nekim od poznatih zagrebačkih klubova i kafića.

Ukoliko Vas zanimaju znamenitosti Zagreba u kratkom roku ćete dođi do svih značajnijih poput Botaničkog vrta ili Gornjeg Grada.

U centru grada nalaze se i svi najpoznatiji kafići, barovi, slastičarne i restorani.

Iako imamo među najpovoljnijim cijenama smještaja za mlade i uopće, na kvaliteti soba i studio apartmana nismo štedjeli.

Sve sobe i studio apartmani opremljeni su klima uređajima, bežičnim internetom, LCD TV-om, parkingom i anatomskim madracima.

Uz sve navedeno, garantiramo da će svaka soba i studio apartman odisati čistoćom što nam je jedna od glavnih odlika.

Još malo o prijevozu u Zagrebu

Ukoliko dolazite sa automobilom, najvažniji savjet je da izbjegavate gužve u vrijeme odlaska i dolaska na posao. Nadalje, najbolje je parkirati kada idete u centar grada u garažama jer ne postoji vremensko ograničenje kao što je to na vanjskim  parkirnim mjestima.

Taksi je danas jako povoljan pa tako će Vas taksi koštati za 5 kilometara oko 35 kuna.

Javni prijevoz u Zagrebu dobro je organiziran pa ćete s lakoćom doći do bilo kojeg dijela grada. Cijena cjelodnevne karte iznosi 40 kuna a karte za 1,5 h, 12 kuna.

Javni prijevoz dosta dobro funkcionira u Zagrebu a što se tiče cijena, jednodnevna karta će Vas koštati 40 kuna a karta za 1,5  sat  će Vas koštati 15 kuna.

Smještaj u Zagrebu za mlade